Gör det:)


Gör det bara! Tänk inte så mycket, utan sätt igång! Följ flödet!

Vänta inte på att allt ska falla på plats innan du sätter igång… för då lär du få vänta tills någon (?)kommer och avlöser dig.  Du behöver inte sitta på alla perfekt detaljer. Det kommer att komma!

Det finns inte någon bättre tid än nu för att göra det du ska. Senare är inte bättre och inte imorgon heller. Om du gör det NU, startar du även en rörelse som kommer möta dig från ett annat håll. En energi som inte kan starta om du inte gör det du ska göra NU. Det är ungefär som att titta på ett hologram där allt hör ihop men där syftet för blotta ögat inte går att urskilja. Dock, var så säker… bollen är satt i rullning! Följ flödet, där är syftet!

Följ flödet. Visst låter det bra! Det hintar också om att vi följer något som är större än oss själva men som vet vad det är just jag behöver i mitt liv, och där jag får använda mig av mig själv på bästa sätt.  Att följa flödet betyder också, något förenklat,
att använda sig av minsta motståndets lag. Och i det här sammanhanget är det positivt.  För visst har ni tänkt på att
saker och ting bara tycks falla på plats när vi börjar följa det som känns rätt för oss. Där det ena tycks ge det andra, tillsynes helt slumpmässigt.  Men det kräver en aktion, en rörelse, en handling.  Allt hänger ihop och det spelar ingen roll om du inte har hela bilden klar för dig. Det tjänar ingenting till att vänta på bättre dagar för då avtar energin i kraft och det som återstår är att få börja om från början. Är ni med på vad jag säger!? Nej, det kan trigga många rädslor att följa flödet och det är därför jag säger att; bara gör det, tänkt inte för mycket!

Jag skriver inte om något specifikt i detta exempel, utan du kan applicera det var som helst i ditt liv där du vill framåt. Men gör det! Vänta inte!

 

Just do it!

Ulrika