Om mig

Om mig

Min styrka handlar i mångt och mycket om att jag har förmåga att erbjuda en plattform för mina klienter att växa på. Jag lyssnar, jag menar verkligen lyssnar, till allt mina klienter säger och även det som inte uttalas men som behöver adresseras. På så sätt kan de höra sig själva. På så sätt växer vi. Det är helt enkelt resultatet av att jag har arbetat nära gäster, kunder och klienter i så många år, både i Sverige och utomlands. 

Jag är utbildad inom Hotel Management och Diplomerad Samtalscoach. Jag har studerat Idrottspsykologi, Pedagogik och Retorik. Den röda tråden är det personliga ledarskapet, dvs förmåga att känna sig själv så väl att det även – om du så väljer – inspirerar andra i en positiv riktning.

Jag är uppvuxen  norr om Stockholm men född i Gällivare. Jag älskar det mesta med Norrland och mitt alter ego kallar mig för Lapplisa. Min morfar kallade mig det. Under flera år av mitt liv har jag även bott i Frankrike, Schweiz och Nordirland. Jorden runt på 80 dagar, var en av mina favoritböcker som barn.

Jag har nära till skratt, jag tycker helt enkelt att livet blir roligare då. Mitt hjärta brinner även för sång och musik. Mitt piano hade en central plats i mitt liv under många år. Idag står det centralt i mitt hem och det är alltid någon i familjen som sitter och klinkar på det , samma piano, även idag. Mina musikaliska vänner tycker att det är dags att stämma pianot… jag är benägen att hålla med.

Om mig