Varför gå i samtal?


Det finns många uppsidor med ett genuint samtal

Den första tanken jag tror många har som får frågan om de skulle vara intresserade av att gå i samtal är; hur kan samtal lösa mina problem?!

Den andra frågan brukar vara; om jag nu ska gå i samtal, då vill jag prata med någon som kan lösa mina problem!

Min erfarenhet av detta att båda frågor är högst relevanta och…

När vi väl tar steget att kontakta någon för samtal så har vårt upplevda problem kanske gått ganska långt. Känslan kan t.ex. vara att man
upplever sig ha tappat bort sig – att man inte ser skogen för alla träden.

I min värld finns det ingen samtalscoach eller terapeut som kan ta bort det problemet. MEN, i samtal kan vi alltid sortera ut alla vad, alla varför alla när och alla hur då.  Vi behöver få hjälp att påminna oss om att vi är experter på våra egna liv. Det är du som vet vad du känner. Det är du som vet vad du behöver och det är du som vet vad du längtar efter. Då kan det vara oerhört skönt att få hjälp med att identifiera var just du är och vad du behöver. Få hjälp att ställa sig själv kraftfulla frågor som  ger viktiga, egna reflektioner. Det är mitt jobb som coach.

Det är inte mitt jobb att lösa dina problem. Det är inte mitt jobb att komma på smarta lösningar som du själv inte har tänkt på.
Det är ditt jobb. Det är du som har den kunskapen.

Mitt jobb är att se den du är. Det är mitt jobb att coacha dig till att se den du är. Det är mitt jobb att ha dig i fokus.Tillsammans startar vi en resa framåt i den takt du känner dig bekväm i.

 

Det är befriande att hitta sin självkänsla.

Det gör gott att hitta sitt självförtroende.

Det är enastående att hitta sin vilja.

Varmt välkommen,

Ulrika