Diplomerad Samtalscoach i Psykosyntes


Diplomerad Samtalscoach i Psykosyntes.

Jag är Diplomerad Samtalscoach i Psykosyntes, utbildad på HumaNova i Stockholm. Den diplomeringen betyder att jag de facto har kompetens och verktyg att hjälpa andra och coacha dem till nå sina efterlängtade mål i livet, i vilken form den nu än må vara.

Men att ha och ge verktyg är bara en del av mitt arbete.  År ett på HumaNova heter kort och gott ”Bli den du är”, och där fick jag möjlighet att verkligen arbeta med mig själv. För oavsett vilka redskap jag använder mig av i mitt arbete, så kommer alltid det största vara mig själv!  Att bli den jag är, är som jag ser det, den viktigaste resursen jag någonsin kommer att ha, både i mitt arbete som coach men även i mitt privata liv, därför att jag genom det frigör min sanna potential för att växa som person.   Eget inre ledarskap är kraftfullt och det är vad jag kallar frihet!

För egen del har HumaNova som sagt lett till att jag nu har mitt egna företag där affärsidén är att erbjuda coaching till individer och företag som väljer att växa genom personlig utveckling och det personliga ledarskapet.

Min tidigare yrkeskarriär var inom hotellbranschen, både i Sverige och utomlands. Grunden i mitt arbete var möten med människor; personal och gäster.  Jag arbetade då utifrån filosofin  att ett äkta möte lämnar ett sant avtryck, men det var också den känslan som blev startskottet på resan av att förstå längtan av vad som var äkta, meningsfullt och sant för mig… på djupet. Jag fick även genom utbildningen tillgång till ett vokabulär där jag äntligen kunde uttrycka mina filosofiska, existentiella och andliga tankar om livet. Det har helt enkelt blivit en resa till helhet -för mig.

Är du intresserad av och vill veta mer om coaching, eller vill boka tid direkt? Hör av dig via telefon, sms eller mail. Jag lyssnar på dig, precis där du är.

 

Varmt välkommen!

Ulrika