Höstens Inre Harmonimässa är över för den här gången


Stort tack till er alla som jag hade nöjet att träffa under mässan! Det var två hektiska men oerhört värdefulla dagar och jag hoppas att ni liksom jag kom därifrån påfyllda med inspiration, nyfikenhet och glädje!

Väl mött

Ulrika

***

Möt mig på Inre Harmonimässan idag och imorgon, 29 och 30 oktober kl 10.00 – 18.00 båda dagarna.

”Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.”

A.A. Milne

Jag kommer att finnas där tillsammans med Ulrika Hammarqvist och Emma Feigenberg.

Vi kommer erbjuda en finfin blandning av konkret och abstrakt och förhoppningsvis kommer vi att utmana och kittla era sinnen.  Vi kommer dessutom erbjuda olika prova på behandlingar direkt på plats för att du ska få känna på om det är något för dig. Ingen förbokning kommer gälla.

Ni hittar oss i stora AB hallen, plats 13.

På lördagen den 29e kommer jag att hålla ett föredrag i rum 9 kl.14.30 som kommer handla om Coaching till själslig medvetenhet.

Jag kommer prata om olika förnimmelser och signaler som vi kan lära oss att tolka för att medvetet komma i kontakt med själen. Jag kommer dra paralleller mellan själen och uttrycket flow. Jag kommer prata om fördelen med att inta ett medvetet förhållningssätt till oss själva. Och såklart….frågor från er….och många hoppas jag:-))

Mina kära kollegor är:

Ulrika Hammarqvistär en ljusarbetare med stora mått. Hon har många härliga strängar på sin lyra. Hon är diplomerad terapeut i psykosyntes och diplomerad Rosenterapeut. Hon arbetar även medialt och med healing.

Emma Feigenberg är en högfrekvent själ. Hon arbetar med regressionsterapi, gestaltterapi och taktil beröring.  Lägg därtill reconnective healing och en underbar kunskap om livet.

Både Ulrika H och Emma arbetar med Enneagrammet. För att göra dem båda rätta lägger jag till länkar till deras sidor: http://ljusarbetare.wordpress.com/ och http://www.feigenberg.se/index.html

Varmt välkomna!

Ulrika